Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Cipő NORTHWAVE TREKKING ACTIVE FEKETE
39.590 Ft
Menny.:db

Cipő NORTHWAVE TREKKING ACTIVE FEKETE

Méret
46
39.590 Ft
Menny.:db
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Személyes átvétel: Kerékpáros webáruházunk termékei nem egyeznek meg boltunk készletével, amennyiben termékeinket boltunkban szeretnéd átvenni válaszd a személyes átvételi lehetőséget és értesítést küldünk számodra, amint boltunkban átvehető.

Leírás

Kód 80214011-10 fekete, 80214011-77 lila, 80214011-39 bordó
 
Talpmerevség: 10
 
Regular Fit
 
Méretek: 36-48 • Talp: multifunkciós talp, gyaloglás közben kényelmes, tekerés közben könnyű és hatékony. Jól tapadó talpmintázata edzőterem-barát, nem hagy nyomot semmilyen felületen és kényelmes járást biztosít. Felsőrész: lélegző, könnyű kialakítása teszi komfortossá, miközben megfelelően merev talpának köszönhetően megőrzi pedálozási hatékonyságát. Frappáns tépőzáras záródása a két körbefutó szalagnak köszönhetően kontrollált tartást ad, a megerősített hátsórész pedig kiválóan védi a sarkat. • Záródás: tépőzár. Univerzális, jól kihasználható, multisport modell. Beltéri kerékpározáshoz (spinning) terembe és otthonra kiválóan alkalmas, jól szellőző kivitel, amely ugyanolyan kényelmes társ a kültéri kerékpározás során is.
 
 
Fit
 
nw fit
 
A Northwave cipők felsőrésze több évtizedes tapasztalat és több száz lábfejforma elemzése alapján, az átlag idomokhoz igazítva Regular Fit szélességgel készül. Az extraszéles lábfejformához fejlesztették ki a Wide Fit verziót, ami országúti és MTB vonalon 1-1 modellnél elérhető opció, és a Regular Fit-hez képest 5 mm-rel szélesebb felsőrészkialakítást jelent. Az All Mountain Fit a felhasználói igényekhez igazodva a Regular Fit-hez képest 4 mm-rel szélesebb teret hagy a lábfej számára.
 

Figyelem! Fontos! Így rögzítsd helyesen a pedál stoplit a cipőn!

nw clip

  1. A pedál stopli rögzítése a cipőtalpba csak és kizárólag a pedálhoz kapott eredeti csavarokkal történhet.
  2. Mindig kövesd a pedálgyártó utasításait a stopli rögzítésekor és mindig az általuk ajánlott szerszámokat használd! Ne használj elektromos/légnyomással működő eszközöket!
  3. Miután beállítottad a stopli optimális pozícióját, húzd meg a csavarokat erősen,de soha ne használj 6Nm-nél (60Kgf-cm) nagyobb nyomatékot! Légy óvatos:ha túlságosan erősen húzod meg a csavarokat, akk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.