Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
CIPŐ NORTHWAVE ALL TER OVERLAND PLUS SÖTÉTZÖLD
56.690 Ft
Menny.:db

CIPŐ NORTHWAVE ALL TER OVERLAND PLUS SÖTÉTZÖLD

Méret
46
56.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Személyes átvétel: Kerékpáros webáruházunk termékei nem egyeznek meg boltunk készletével, amennyiben termékeinket boltunkban szeretnéd átvenni válaszd a személyes átvételi lehetőséget és értesítést küldünk számodra, amint boltunkban átvehető.

Leírás

 
All Mountain Fit
 
Kód 80223013-10 fekete, 80223013-20 kék
 
Méretek: 37-48 • Talp: Clipless Ready – becsatolás nélkül, taposó pedállal is használható Vibram Fort Augustus vizes és száraz felületen egyaránt kiválóan tapadó, kétrétegű talprendszer, mely a könnyű EVA rétegnek köszönhetően remek rázkódáselnyelő tulajdonsággal bír, így gyaloglás közben is egyedülálló kényelmet biztosít. • Felsőrész: Ripstop erősítésű, strapabíró kivitel. A hőillesztett (thermowelded) kialakítás kitűnő illeszkedést biztosít, minimális anyagvastagság mellett. Az orr-részt TPU erősítések védik a külső behatásoktól. Különös gonddal tervezett sarokkialakítás, mely megakadályozza csúszkálást és precízen a helyén tartja a lábat. Nagy szellőzőbetétek garantálják a megfelelő légáramlást, a párnázott cipőnyelv magas komfortot nyújt hosszútávon is. • Záródás: SLW3 mikrometrikus csat + tépőzár • Tömeg: 440 g • Extrakényelmes, nagyon jól szellőző, modell minden terepre, e-bike-okhoz is, tökéletes tapadással és gyalogláshoz is kényelmes, rugalmas, rázkódáselnyelő talppal.
 
 
SLW3 mikrometrikus záródási rendszer
 
NW X-Dial adjustment 
 
1. TEKERD! Tekerd el a gombot a fűző megszorításához!
2. NYOMD MEG! Nyomd meg a kis kart a fűzők apró lépésenkénti lazításához! 
3. HÚZD FEL! Húzd fel a kis kart a fűzők teljes kioldásához!
 
Kicsi, könnyű, ergonomikus forgatógomb, utolérhetetlen kényelem – egy tekerés és a cipő tökéletesen a lábhoz idomul. A mikrometrikus rendszer segítségével egészen kicsi lépésekben állítható a felsőrész szorítása. A kétfunkciós kioldókarral apránként vagy egyszerre is lazíthatók a fűzők. A továbbfejlesztett forgatógomb kesztyűben is könnyen kezelhető, akár menet közben is. Cserélhető a csat és a fűző, opcionálisan kapható csatvédő is.
 
Vibram Fort Augustus – taposó pedálhoz
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.